Quiksilver

 

 Quiksilver online

A Quiksilver online weboldal hasznos tudnivalókkal szolgál a márkáról, amelyeket mostanáig talán hiába keresett.  Megtekintheti a Quiksilver üzletek listáját, ezek nyitvatartási idejét, sőt térképet is talál a lakóhelyéhez legközelebb eső üzletekről. Hivatalos honlapokra és megbízható e-shopokra vezető linkeket is közlünk, de megtalálja itt az aktuális katalógust vagy szórólapot is. Ha fenntartásai vannak a megvásárolt Quiksilver márkatermékkel kapcsolatban, tanáccsal szolgálunk az áru reklamációjának és visszavitelének módjáról. De további információkat is nyújtunk. Olvassa tovább.

Quiksilver Magyarország

A Quiksilver márka jelenléte Magyarországon magától értetődő. A Quiksilver Magyarország egy kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a magyar városok többségében képviselve van – talán az Önében is. Az oldalon megtalálhatja az üzletek teljes listáját, a nyitvatartási időket és a térképeket.

Quiksilver e-shop

Ha modern emberként nem okoz Önnek gondot az internetes vásárlás, vagy egyszerűen csak nincs kedve a boltokat járni, bizonyára Ön is értékeli a Quiksilver márkatermékek internetes vásárlási lehetőségét. Sok ember csak azért látogatja meg a Quiksilver e-shopokat, hogy megtekintse a kínálatot és kikeresse az egyes termékek árát, de magát a vásárlást inkább az üzletben bonyolítja le, ahol az árut a kezébe foghatja és fel tudja próbálni.

A másik csoporthoz tartozó emberek először inkább elmennek a Quiksilver üzletbe, felpróbálják a terméket, de nem veszik meg azonnal, hanem otthonuk kényelmében kikeresik a Quiksilver e-shopokat, és a legolcsóbban vásárolnak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, értékes tippeket kínálunk a Quiksilver online üzletekhez. Elég, ha a beírja a böngészőbe a „Quiksilver e-shop” vagy „Quiksilveronline áruház” kifejezést, és rákattint az „E-shop keresés” lehetőségre, és megjelenik a Quiksilver online áruházak keresési találata. Általánosságban elmondható, hogy a legjobb eredmények legfelül vannak, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket. Biztosíthatjuk, hogy talál egy megfelelő, kiváló árakat kínáló Quiksilver e-shopot.

Ha már van némi tapasztalata a Quiksilver márka internetes vásárlásával kapcsolatban, és ismer egy színvonalas webáruházat, ahol kapható ez a márka, írja meg nekünk; tapasztalatait nagyon szívesen megosztjuk weboldalunkon, így segítve többi, Quiksilver webáruházat kereső látogatónknak.

Quiksilver.hu hivatalos weboldalak

Ha még mindig nem akadt rá a Quiksilver márkáról keresett információkra, vagy nem talál egy kedvére való Quiksilver e-shopot, ahol minőségi árut tud venni, látogassa meg a hivatalos Quiksilver.hu weboldalt. Lehet, hogy itt sem találja meg az összes kívánt és részletes információt, de rábukkanhat olyasmire, amit a nem hivatalos oldalak nem közölnek erről a márkáról. Látogassa meg most a hivatalos Quiksilver.hu oldalt!

Quiksilver üzletek

Mint már említettük, a Quiksilver Magyarországon egy saját üzlethálózattal rendelkezik, ahol jó minőségű márkatermékek kaphatók. Amennyiben tehát nem óhajtja igénybe venni a Quiksilver e-shopok szolgáltatásait, az alábbiakban egy térképet közlünk, amely feltünteti a lakóhelye közelében található Quiksilver üzleteket.

Quiksilver katalógus

A Quiksilver katalógusok a Quiksilver márka jelentős információforrásait képezik. Áttekintést nyújtanak a termékekről, az aktuális árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Mivel azonban az interneten már szinte minden megtalálható, egyre kevesebb lesz a katalógus. Quiksilver katalógusokból is kevesebb van, mint régebben, elvégre egyszerűbb meglátogatni a Quiksilver webáruházakat, és otthonunk kényelméből összehasonlítani az egyes viszonteladók árait. Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket kínálnak, ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Quiksilver e-shopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az e-shopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk., ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Quiksilver e-shopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az e-shopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk.

Ha mégis szeretne megtekinteni egy régebbi vagy aktuális Quiksilver katalógust, ezt is megteheti a böngésző segítségével; ezúttal egy űrlapot közlünk a katalógusok kikereséséhez. Például írja a böngészőbe a „Quiksilver katalógus 2017” szöveget, és kattintson a „Katalógus keresése” lehetőségre. Ismét megjelennek a keresési eredmények, és tetszés szerint válogathat köztük.

Quiksilver Budapest

A Quiksilver képviselete Budapesten – Magyarország legnagyobb városában – impozáns. Ebben a városban található a márka legtöbb viszonteladója és üzlete. Ha kíváncsi az összes üzletre, vagy bármilyen, a Quiksilver Budapesttel kapcsolatos információra, látogassa meg a Quiksilver Budapest oldalt.

Quiksilver Debrecen

Quiksilver márkát keres Debrecenben? Ebben a városban is sok Quiksilver üzlet van, így nem kell aggódnia, hogy Debrecenben nem találja meg a márkát – ez semmiképpen sem fordulhat elő. Ha azonban egy debreceni Quiksilver üzlettel kapcsolatos információra van szüksége, vagy szeretne többet megtudni a márka képviseltéről Debrecenben, látogassa meg a Quiksilver Debrecen oldalt.

Quiksilver nyitvatartási idő

Ha egy Quiksilver üzletbe készül, de nem tudja pontosan, mikor van nyitva, az üzletnek otthont adó áruház weboldalán könnyen megtalálja a nyitvatartási időt. Ha a Quiksilver üzlet nem egy bevásárlóközpontban vagy áruházban van, írja be a böngészőbe a termék nevét és az üzlet címét. A legtöbb viszonteladó ma már saját weboldallal rendelkezik, így a keresett információ könnyen megtalálható. Előfordulhat, hogy a weboldalon ráakad egy e-shopra is, így a Quiksilver termékeket mindjárt meg is rendelheti számítógépen vagy telefonon. Ezzel sok időt takaríthat meg a Quiksilver nyitvatartási idejének keresése és az üzlet meglátogatása helyett. Gyors és hatékony. És gyakran sokkal olcsóbb is, mint a boltban.

A legtöbb üzlet nyitvatartási ideje 9:00 és 21:00 között van, és az üzletek a hét minden napján nyitva vannak. Ez alól kivételt képeznek a nagy bevásárlóközpontoktól távol fekvő kis Quiksilver üzletek, ahol a nyitvatartási idő rövidebb lehet, mint a bevásárlóközpontokban. Ha tehát módjában áll egy bevásárlóközpontban vásárolni, nehezen történhet meg, hogy zárva találja a Quiksilver üzletet.

Quiksilver szórólap

Nem találta meg postaládájában az aktuális Quiksilver szórólapot? Lehet, hogy a Quiksilver társaság már kevesebb pénzt költ nyomtatott hirdetésekre, ehelyett a márka és a termékek online propagandáját részesíti előnyben. Szeretne rendszeresen értesülni a Quiksilver kínálatokról, újdonságokról, akciókról és kedvezményekről? Kövesse ezeket online! Iratkozzon fel hírlapunkra, vagy csatlakozzon Facebook, Google+, Twitter vagy Instagram oldalunkhoz, és rendszeresen tájékoztatni fogjuk a Quiksilver márkával kapcsolatos friss hírekről.

Quiksilver termék visszavitele

Quiksilver terméket vásárolt, és később kiderült, hogy nem áll jól, vagy nem a megfelelő nagyságot választotta? Vagy ajándékba vett egy Quiksilver terméket, de rosszul ítélte meg az ajándékozott személy ízlését vagy méretét? Ne aggódjon! Amennyiben az árut nem viselték vagy nem sérült meg, a törvény szerint joga van egy meghatározott időn belül visszaadni vagy kicserélni azt. A vásárlók többségének nem okoz nehézséget a Quiksilver termékek visszaadása. Vigye a kérdéses árut egy Quiksilver üzletbe a vásárlási blokkal együtt, és a Quiksilver visszafizeti a termék árát, vagy kicseréli egy másik termékre. A döntés joga az Öné. A Quiksilver áru visszavitele gyerekjáték!

Quiksilver – reklamáció

Ha hibás, vagy nem kielégítő minőségű Quiksilver terméket vásárolt, akkor az ilyen árut reklamálni kell. Ezt megteheti közvetlenül a Quiksilver üzletben, ahol a terméket vásárolta. A reklamálásnál is szüksége lesz a vásárlási blokkra. A Quiksilver termék reklamációja úgy történik, hogy a viszonteladó átveszi a reklamált árut, és legkésőbb egy hónapon belül tudatja Önnel a reklamáció eredményét.  Ha a reklamáció megalapozatlan, visszakapja a terméket javítás, vagy a termék árának visszatérítése nélkül. Ha a viszonteladó elismeri a reklamáció jogosultságát, a reklamált terméket megjavítják, esetleg kicserélik egy új termékre, vagy a viszonteladó felajánlja a termék árának visszatérítését, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

A Quiksilver termékek e-shopban történő vásárlása esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett egy másikat küldenek el, vagy az árut sérülten kézbesítik. Ne hagyja ezt figyelmen kívül, és reklamáljon a Quiksilver viszonteladónál. Hibás vagy nem megfelelő áru kézbesítése esetén lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, és tisztázza a visszaküldés menetét. A Quiksilver viszonteladó köteles a saját szállítási költségeire elküldeni a helyes terméket.

Quiksilver outlet

Ha alacsonyabb árkategóriában keres Quiksilver termékeket, nem kell mindjárt egy ruhabazárba vagy egy second hand üzletbe mennie. Ideális megoldásként a Quiksilver outlet kínálkozik. A Quiksilver outlet tulajdonképpen a régebbi ruhakollekciók kiárusítása. Ezek nem eladott termékek az előző, vagy még régebbi szezonokból. A Quiksilver outlet termékei teljesen újak, sosem viseltek, amelyek az eredeti ár töredékéért kaphatók az outlet üzletekben. Ne habozzon, látogassa meg a legközelebbi Quiksilver outlet üzletet.

Quiksilver kollekció

Látta már a legújabb Quiksilver kollekciót? Az újdonságok, amelyeket a Quiksilver márka rendszeres időközökben szállít, lélegzetelállítóak. Ezt az állítást a legújabb kollekció is bizonyítja. Üde, modern, elegáns és stílusos – ezek az új Quiksilver kollekció találó jellemzői. Győződjön meg személyesen is! Tekintse meg valamennyi Quiksilver újdonságot a Quiksilver galérián.

Quiksilver öltözékek

A Quiksilver öltözékek már hosszú ideje nagyon népszerűek. Erről tanúsít az egész Magyarországot lefedő üzlethálózat is, amely minden évben nagy forgalmat bonyolít le, és az a néhány Quiksilver webáruház, ahol a márkát kedvező áron lehet megvásárolni. Ha Quiksilver öltözéket keres, látogassa meg valamelyik webáruházat, keressen egy kedvére való Quiksilver terméket, és rendelje meg azonnal, vagy vegye meg később valamelyik Quiksilver üzletben.