Magic online – webshop, üzletek, outlet

 

Magic online

A Magic online weboldal hasznos tudnivalókkal szolgál a márkáról, amelyeket mostanáig talán hiába keresett.  Megtekintheti a Magic üzletek listáját, ezek nyitvatartási idejét, sőt térképet is talál a lakóhelyéhez legközelebb eső üzletekről. Hivatalos honlapokra és megbízható webshopokra vezető linkeket is közlünk, de megtalálja itt az aktuális katalógust vagy szórólapot is. Ha fenntartásai vannak a megvásárolt Magic márkatermékkel kapcsolatban, tanáccsal szolgálunk az áru reklamációjának és visszavitelének módjáról. De további információkat is nyújtunk. Olvassa tovább.

Magic Magyarország

A Magic márka jelenléte Magyarországon magától értetődő. A Magic Magyarország egy kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a magyar városok többségében képviselve van – talán az Önében is. Az oldalon megtalálhatja az üzletek teljes listáját, a nyitvatartási időket és a térképeket.

Magic webshop

Ha modern emberként nem okoz Önnek gondot az internetes vásárlás, vagy egyszerűen csak nincs kedve a boltokat járni, bizonyára Ön is értékeli a Magic márkatermékek internetes vásárlási lehetőségét. Sok ember csak azért látogatja meg a Magic webshopokat, hogy megtekintse a kínálatot és kikeresse az egyes termékek árát, de magát a vásárlást inkább az üzletben bonyolítja le, ahol az árut a kezébe foghatja és fel tudja próbálni.

A másik csoporthoz tartozó emberek először inkább elmennek a Magic üzletbe, felpróbálják a terméket, de nem veszik meg azonnal, hanem otthonuk kényelmében kikeresik a Magic webshopokat, és a legolcsóbban vásárolnak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, értékes tippeket kínálunk a Magic online üzletekhez. Elég, ha a beírja a böngészőbe a „Magic webshop” vagy „Magiconline áruház” kifejezést, és rákattint az „Webshop keresés” lehetőségre, és megjelenik a Magic online áruházak keresési találata. Általánosságban elmondható, hogy a legjobb eredmények legfelül vannak, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket. Biztosíthatjuk, hogy talál egy megfelelő, kiváló árakat kínáló Magic webshopot.

Ha már van némi tapasztalata a Magic márka internetes vásárlásával kapcsolatban, és ismer egy színvonalas webáruházat, ahol kapható ez a márka, írja meg nekünk; tapasztalatait nagyon szívesen megosztjuk weboldalunkon, így segítve többi, Magic webáruházat kereső látogatónknak.

Magic.hu hivatalos weboldalak

Ha még mindig nem akadt rá a Magic márkáról keresett információkra, vagy nem talál egy kedvére való Magic webshopot, ahol minőségi árut tud venni, látogassa meg a hivatalos Magic.hu weboldalt. Lehet, hogy itt sem találja meg az összes kívánt és részletes információt, de rábukkanhat olyasmire, amit a nem hivatalos oldalak nem közölnek erről a márkáról. Látogassa meg most a hivatalos Magic.hu oldalt!

Magic üzletek

Mint már említettük, a Magic Magyarországon egy saját üzlethálózattal rendelkezik, ahol jó minőségű márkatermékek kaphatók. Amennyiben tehát nem óhajtja igénybe venni a Magic webshopok szolgáltatásait, az alábbiakban egy térképet közlünk, amely feltünteti a lakóhelye közelében található Magic üzleteket.

Magic katalógus

A Magic katalógusok a Magic márka jelentős információforrásait képezik. Áttekintést nyújtanak a termékekről, az aktuális árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Mivel azonban az interneten már szinte minden megtalálható, egyre kevesebb lesz a katalógus. Magic katalógusokból is kevesebb van, mint régebben, elvégre egyszerűbb meglátogatni a Magic webáruházakat, és otthonunk kényelméből összehasonlítani az egyes viszonteladók árait. Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket kínálnak, ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Magic webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk., ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Magic webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk.

Ha mégis szeretne megtekinteni egy régebbi vagy aktuális Magic katalógust, ezt is megteheti a böngésző segítségével; ezúttal egy űrlapot közlünk a katalógusok kikereséséhez. Például írja a böngészőbe a „Magic katalógus 2017” szöveget, és kattintson a „Katalógus keresése” lehetőségre. Ismét megjelennek a keresési eredmények, és tetszés szerint válogathat köztük.

Magic Budapest

A Magic képviselete Budapesten – Magyarország legnagyobb városában – impozáns. Ebben a városban található a márka legtöbb viszonteladója és üzlete. Ha kíváncsi az összes üzletre, vagy bármilyen, a Magic Budapesttel kapcsolatos információra, látogassa meg a Magic Budapest oldalt.

Magic Debrecen

Magic márkát keres Debrecenben? Ebben a városban is sok Magic üzlet van, így nem kell aggódnia, hogy Debrecenben nem találja meg a márkát – ez semmiképpen sem fordulhat elő. Ha azonban egy debreceni Magic üzlettel kapcsolatos információra van szüksége, vagy szeretne többet megtudni a márka képviseltéről Debrecenben, látogassa meg a Magic Debrecen oldalt.

Magic nyitvatartási idő

Ha egy Magic üzletbe készül, de nem tudja pontosan, mikor van nyitva, az üzletnek otthont adó áruház weboldalán könnyen megtalálja a nyitvatartási időt. Ha a Magic üzlet nem egy bevásárlóközpontban vagy áruházban van, írja be a böngészőbe a termék nevét és az üzlet címét. A legtöbb viszonteladó ma már saját weboldallal rendelkezik, így a keresett információ könnyen megtalálható. Előfordulhat, hogy a weboldalon ráakad egy webshopra is, így a Magic termékeket mindjárt meg is rendelheti számítógépen vagy telefonon. Ezzel sok időt takaríthat meg a Magic nyitvatartási idejének keresése és az üzlet meglátogatása helyett. Gyors és hatékony. És gyakran sokkal olcsóbb is, mint a boltban.

A legtöbb üzlet nyitvatartási ideje 9:00 és 21:00 között van, és az üzletek a hét minden napján nyitva vannak. Ez alól kivételt képeznek a nagy bevásárlóközpontoktól távol fekvő kis Magic üzletek, ahol a nyitvatartási idő rövidebb lehet, mint a bevásárlóközpontokban. Ha tehát módjában áll egy bevásárlóközpontban vásárolni, nehezen történhet meg, hogy zárva találja a Magic üzletet.

Magic szórólap

Nem találta meg postaládájában az aktuális Magic szórólapot? Lehet, hogy a Magic társaság már kevesebb pénzt költ nyomtatott hirdetésekre, ehelyett a márka és a termékek online propagandáját részesíti előnyben. Szeretne rendszeresen értesülni a Magic kínálatokról, újdonságokról, akciókról és kedvezményekről? Kövesse ezeket online! Iratkozzon fel hírlapunkra, vagy csatlakozzon Facebook, Google+, Twitter vagy Instagram oldalunkhoz, és rendszeresen tájékoztatni fogjuk a Magic márkával kapcsolatos friss hírekről.

Magic termék visszavitele

Magic terméket vásárolt, és később kiderült, hogy nem áll jól, vagy nem a megfelelő nagyságot választotta? Vagy ajándékba vett egy Magic terméket, de rosszul ítélte meg az ajándékozott személy ízlését vagy méretét? Ne aggódjon! Amennyiben az árut nem viselték vagy nem sérült meg, a törvény szerint joga van egy meghatározott időn belül visszaadni vagy kicserélni azt. A vásárlók többségének nem okoz nehézséget a Magic termékek visszaadása. Vigye a kérdéses árut egy Magic üzletbe a vásárlási blokkal együtt, és a Magic visszafizeti a termék árát, vagy kicseréli egy másik termékre. A döntés joga az Öné. A Magic áru visszavitele gyerekjáték!

Magic – reklamáció

Ha hibás, vagy nem kielégítő minőségű Magic terméket vásárolt, akkor az ilyen árut reklamálni kell. Ezt megteheti közvetlenül a Magic üzletben, ahol a terméket vásárolta. A reklamálásnál is szüksége lesz a vásárlási blokkra. A Magic termék reklamációja úgy történik, hogy a viszonteladó átveszi a reklamált árut, és legkésőbb egy hónapon belül tudatja Önnel a reklamáció eredményét.  Ha a reklamáció megalapozatlan, visszakapja a terméket javítás, vagy a termék árának visszatérítése nélkül. Ha a viszonteladó elismeri a reklamáció jogosultságát, a reklamált terméket megjavítják, esetleg kicserélik egy új termékre, vagy a viszonteladó felajánlja a termék árának visszatérítését, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

A Magic termékek webshopban történő vásárlása esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett egy másikat küldenek el, vagy az árut sérülten kézbesítik. Ne hagyja ezt figyelmen kívül, és reklamáljon a Magic viszonteladónál. Hibás vagy nem megfelelő áru kézbesítése esetén lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, és tisztázza a visszaküldés menetét. A Magic viszonteladó köteles a saját szállítási költségeire elküldeni a helyes terméket.

Magic outlet

Ha alacsonyabb árkategóriában keres Magic termékeket, nem kell mindjárt egy ruhabazárba vagy egy second hand üzletbe mennie. Ideális megoldásként a Magic outlet kínálkozik. A Magic outlet tulajdonképpen a régebbi ruhakollekciók kiárusítása. Ezek nem eladott termékek az előző, vagy még régebbi szezonokból. A Magic outlet termékei teljesen újak, sosem viseltek, amelyek az eredeti ár töredékéért kaphatók az outlet üzletekben. Ne habozzon, látogassa meg a legközelebbi Magic outlet üzletet.

Magic kollekció

Látta már a legújabb Magic kollekciót? Az újdonságok, amelyeket a Magic márka rendszeres időközökben szállít, lélegzetelállítóak. Ezt az állítást a legújabb kollekció is bizonyítja. Üde, modern, elegáns és stílusos – ezek az új Magic kollekció találó jellemzői. Győződjön meg személyesen is! Tekintse meg valamennyi Magic újdonságot a Magic galérián.

Magic öltözékek

A Magic öltözékek már hosszú ideje nagyon népszerűek. Erről tanúsít az egész Magyarországot lefedő üzlethálózat is, amely minden évben nagy forgalmat bonyolít le, és az a néhány Magic webáruház, ahol a márkát kedvező áron lehet megvásárolni. Ha Magic öltözéket keres, látogassa meg valamelyik webáruházat, keressen egy kedvére való Magic terméket, és rendelje meg azonnal, vagy vegye meg később valamelyik Magic üzletben.