Biba

 

 Biba online

A Biba online weboldal hasznos tudnivalókkal szolgál a márkáról, amelyeket mostanáig talán hiába keresett.  Megtekintheti a Biba üzletek listáját, ezek nyitvatartási idejét, sőt térképet is talál a lakóhelyéhez legközelebb eső üzletekről. Hivatalos honlapokra és megbízható e-shopokra vezető linkeket is közlünk, de megtalálja itt az aktuális katalógust vagy szórólapot is. Ha fenntartásai vannak a megvásárolt Biba márkatermékkel kapcsolatban, tanáccsal szolgálunk az áru reklamációjának és visszavitelének módjáról. De további információkat is nyújtunk. Olvassa tovább.

Biba Magyarország

A Biba márka jelenléte Magyarországon magától értetődő. A Biba Magyarország egy kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a magyar városok többségében képviselve van – talán az Önében is. Az oldalon megtalálhatja az üzletek teljes listáját, a nyitvatartási időket és a térképeket.

Biba e-shop

Ha modern emberként nem okoz Önnek gondot az internetes vásárlás, vagy egyszerűen csak nincs kedve a boltokat járni, bizonyára Ön is értékeli a Biba márkatermékek internetes vásárlási lehetőségét. Sok ember csak azért látogatja meg a Biba e-shopokat, hogy megtekintse a kínálatot és kikeresse az egyes termékek árát, de magát a vásárlást inkább az üzletben bonyolítja le, ahol az árut a kezébe foghatja és fel tudja próbálni.

A másik csoporthoz tartozó emberek először inkább elmennek a Biba üzletbe, felpróbálják a terméket, de nem veszik meg azonnal, hanem otthonuk kényelmében kikeresik a Biba e-shopokat, és a legolcsóbban vásárolnak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, értékes tippeket kínálunk a Biba online üzletekhez. Elég, ha a beírja a böngészőbe a „Biba e-shop” vagy „Bibaonline áruház” kifejezést, és rákattint az „E-shop keresés” lehetőségre, és megjelenik a Biba online áruházak keresési találata. Általánosságban elmondható, hogy a legjobb eredmények legfelül vannak, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket. Biztosíthatjuk, hogy talál egy megfelelő, kiváló árakat kínáló Biba e-shopot.

Ha már van némi tapasztalata a Biba márka internetes vásárlásával kapcsolatban, és ismer egy színvonalas webáruházat, ahol kapható ez a márka, írja meg nekünk; tapasztalatait nagyon szívesen megosztjuk weboldalunkon, így segítve többi, Biba webáruházat kereső látogatónknak.

Biba.hu hivatalos weboldalak

Ha még mindig nem akadt rá a Biba márkáról keresett információkra, vagy nem talál egy kedvére való Biba e-shopot, ahol minőségi árut tud venni, látogassa meg a hivatalos Biba.hu weboldalt. Lehet, hogy itt sem találja meg az összes kívánt és részletes információt, de rábukkanhat olyasmire, amit a nem hivatalos oldalak nem közölnek erről a márkáról. Látogassa meg most a hivatalos Biba.hu oldalt!

Biba üzletek

Mint már említettük, a Biba Magyarországon egy saját üzlethálózattal rendelkezik, ahol jó minőségű márkatermékek kaphatók. Amennyiben tehát nem óhajtja igénybe venni a Biba e-shopok szolgáltatásait, az alábbiakban egy térképet közlünk, amely feltünteti a lakóhelye közelében található Biba üzleteket.

Biba katalógus

A Biba katalógusok a Biba márka jelentős információforrásait képezik. Áttekintést nyújtanak a termékekről, az aktuális árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Mivel azonban az interneten már szinte minden megtalálható, egyre kevesebb lesz a katalógus. Biba katalógusokból is kevesebb van, mint régebben, elvégre egyszerűbb meglátogatni a Biba webáruházakat, és otthonunk kényelméből összehasonlítani az egyes viszonteladók árait. Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket kínálnak, ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Biba e-shopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az e-shopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk., ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Biba e-shopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az e-shopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk.

Ha mégis szeretne megtekinteni egy régebbi vagy aktuális Biba katalógust, ezt is megteheti a böngésző segítségével; ezúttal egy űrlapot közlünk a katalógusok kikereséséhez. Például írja a böngészőbe a „Biba katalógus 2017” szöveget, és kattintson a „Katalógus keresése” lehetőségre. Ismét megjelennek a keresési eredmények, és tetszés szerint válogathat köztük.

Biba Budapest

A Biba képviselete Budapesten – Magyarország legnagyobb városában – impozáns. Ebben a városban található a márka legtöbb viszonteladója és üzlete. Ha kíváncsi az összes üzletre, vagy bármilyen, a Biba Budapesttel kapcsolatos információra, látogassa meg a Biba Budapest oldalt.

Biba Debrecen

Biba márkát keres Debrecenben? Ebben a városban is sok Biba üzlet van, így nem kell aggódnia, hogy Debrecenben nem találja meg a márkát – ez semmiképpen sem fordulhat elő. Ha azonban egy debreceni Biba üzlettel kapcsolatos információra van szüksége, vagy szeretne többet megtudni a márka képviseltéről Debrecenben, látogassa meg a Biba Debrecen oldalt.

Biba nyitvatartási idő

Ha egy Biba üzletbe készül, de nem tudja pontosan, mikor van nyitva, az üzletnek otthont adó áruház weboldalán könnyen megtalálja a nyitvatartási időt. Ha a Biba üzlet nem egy bevásárlóközpontban vagy áruházban van, írja be a böngészőbe a termék nevét és az üzlet címét. A legtöbb viszonteladó ma már saját weboldallal rendelkezik, így a keresett információ könnyen megtalálható. Előfordulhat, hogy a weboldalon ráakad egy e-shopra is, így a Biba termékeket mindjárt meg is rendelheti számítógépen vagy telefonon. Ezzel sok időt takaríthat meg a Biba nyitvatartási idejének keresése és az üzlet meglátogatása helyett. Gyors és hatékony. És gyakran sokkal olcsóbb is, mint a boltban.

A legtöbb üzlet nyitvatartási ideje 9:00 és 21:00 között van, és az üzletek a hét minden napján nyitva vannak. Ez alól kivételt képeznek a nagy bevásárlóközpontoktól távol fekvő kis Biba üzletek, ahol a nyitvatartási idő rövidebb lehet, mint a bevásárlóközpontokban. Ha tehát módjában áll egy bevásárlóközpontban vásárolni, nehezen történhet meg, hogy zárva találja a Biba üzletet.

Biba szórólap

Nem találta meg postaládájában az aktuális Biba szórólapot? Lehet, hogy a Biba társaság már kevesebb pénzt költ nyomtatott hirdetésekre, ehelyett a márka és a termékek online propagandáját részesíti előnyben. Szeretne rendszeresen értesülni a Biba kínálatokról, újdonságokról, akciókról és kedvezményekről? Kövesse ezeket online! Iratkozzon fel hírlapunkra, vagy csatlakozzon Facebook, Google+, Twitter vagy Instagram oldalunkhoz, és rendszeresen tájékoztatni fogjuk a Biba márkával kapcsolatos friss hírekről.

Biba termék visszavitele

Biba terméket vásárolt, és később kiderült, hogy nem áll jól, vagy nem a megfelelő nagyságot választotta? Vagy ajándékba vett egy Biba terméket, de rosszul ítélte meg az ajándékozott személy ízlését vagy méretét? Ne aggódjon! Amennyiben az árut nem viselték vagy nem sérült meg, a törvény szerint joga van egy meghatározott időn belül visszaadni vagy kicserélni azt. A vásárlók többségének nem okoz nehézséget a Biba termékek visszaadása. Vigye a kérdéses árut egy Biba üzletbe a vásárlási blokkal együtt, és a Biba visszafizeti a termék árát, vagy kicseréli egy másik termékre. A döntés joga az Öné. A Biba áru visszavitele gyerekjáték!

Biba – reklamáció

Ha hibás, vagy nem kielégítő minőségű Biba terméket vásárolt, akkor az ilyen árut reklamálni kell. Ezt megteheti közvetlenül a Biba üzletben, ahol a terméket vásárolta. A reklamálásnál is szüksége lesz a vásárlási blokkra. A Biba termék reklamációja úgy történik, hogy a viszonteladó átveszi a reklamált árut, és legkésőbb egy hónapon belül tudatja Önnel a reklamáció eredményét.  Ha a reklamáció megalapozatlan, visszakapja a terméket javítás, vagy a termék árának visszatérítése nélkül. Ha a viszonteladó elismeri a reklamáció jogosultságát, a reklamált terméket megjavítják, esetleg kicserélik egy új termékre, vagy a viszonteladó felajánlja a termék árának visszatérítését, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

A Biba termékek e-shopban történő vásárlása esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett egy másikat küldenek el, vagy az árut sérülten kézbesítik. Ne hagyja ezt figyelmen kívül, és reklamáljon a Biba viszonteladónál. Hibás vagy nem megfelelő áru kézbesítése esetén lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, és tisztázza a visszaküldés menetét. A Biba viszonteladó köteles a saját szállítási költségeire elküldeni a helyes terméket.

Biba outlet

Ha alacsonyabb árkategóriában keres Biba termékeket, nem kell mindjárt egy ruhabazárba vagy egy second hand üzletbe mennie. Ideális megoldásként a Biba outlet kínálkozik. A Biba outlet tulajdonképpen a régebbi ruhakollekciók kiárusítása. Ezek nem eladott termékek az előző, vagy még régebbi szezonokból. A Biba outlet termékei teljesen újak, sosem viseltek, amelyek az eredeti ár töredékéért kaphatók az outlet üzletekben. Ne habozzon, látogassa meg a legközelebbi Biba outlet üzletet.

Biba kollekció

Látta már a legújabb Biba kollekciót? Az újdonságok, amelyeket a Biba márka rendszeres időközökben szállít, lélegzetelállítóak. Ezt az állítást a legújabb kollekció is bizonyítja. Üde, modern, elegáns és stílusos – ezek az új Biba kollekció találó jellemzői. Győződjön meg személyesen is! Tekintse meg valamennyi Biba újdonságot a Biba galérián.

Biba öltözékek

A Biba öltözékek már hosszú ideje nagyon népszerűek. Erről tanúsít az egész Magyarországot lefedő üzlethálózat is, amely minden évben nagy forgalmat bonyolít le, és az a néhány Biba webáruház, ahol a márkát kedvező áron lehet megvásárolni. Ha Biba öltözéket keres, látogassa meg valamelyik webáruházat, keressen egy kedvére való Biba terméket, és rendelje meg azonnal, vagy vegye meg később valamelyik Biba üzletben.