Status online – webshop, üzletek, outlet

 

Status online

A Status online weboldal hasznos tudnivalókkal szolgál a márkáról, amelyeket mostanáig talán hiába keresett.  Megtekintheti a Status üzletek listáját, ezek nyitvatartási idejét, sőt térképet is talál a lakóhelyéhez legközelebb eső üzletekről. Hivatalos honlapokra és megbízható webshopokra vezető linkeket is közlünk, de megtalálja itt az aktuális katalógust vagy szórólapot is. Ha fenntartásai vannak a megvásárolt Status márkatermékkel kapcsolatban, tanáccsal szolgálunk az áru reklamációjának és visszavitelének módjáról. De további információkat is nyújtunk. Olvassa tovább.

Status Magyarország

A Status márka jelenléte Magyarországon magától értetődő. A Status Magyarország egy kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a magyar városok többségében képviselve van – talán az Önében is. Az oldalon megtalálhatja az üzletek teljes listáját, a nyitvatartási időket és a térképeket.

Status webshop

Ha modern emberként nem okoz Önnek gondot az internetes vásárlás, vagy egyszerűen csak nincs kedve a boltokat járni, bizonyára Ön is értékeli a Status márkatermékek internetes vásárlási lehetőségét. Sok ember csak azért látogatja meg a Status webshopokat, hogy megtekintse a kínálatot és kikeresse az egyes termékek árát, de magát a vásárlást inkább az üzletben bonyolítja le, ahol az árut a kezébe foghatja és fel tudja próbálni.

A másik csoporthoz tartozó emberek először inkább elmennek a Status üzletbe, felpróbálják a terméket, de nem veszik meg azonnal, hanem otthonuk kényelmében kikeresik a Status webshopokat, és a legolcsóbban vásárolnak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, értékes tippeket kínálunk a Status online üzletekhez. Elég, ha a beírja a böngészőbe a „Status webshop” vagy „Statusonline áruház” kifejezést, és rákattint az „Webshop keresés” lehetőségre, és megjelenik a Status online áruházak keresési találata. Általánosságban elmondható, hogy a legjobb eredmények legfelül vannak, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket. Biztosíthatjuk, hogy talál egy megfelelő, kiváló árakat kínáló Status webshopot.

Ha már van némi tapasztalata a Status márka internetes vásárlásával kapcsolatban, és ismer egy színvonalas webáruházat, ahol kapható ez a márka, írja meg nekünk; tapasztalatait nagyon szívesen megosztjuk weboldalunkon, így segítve többi, Status webáruházat kereső látogatónknak.

Status.hu hivatalos weboldalak

Ha még mindig nem akadt rá a Status márkáról keresett információkra, vagy nem talál egy kedvére való Status webshopot, ahol minőségi árut tud venni, látogassa meg a hivatalos Status.hu weboldalt. Lehet, hogy itt sem találja meg az összes kívánt és részletes információt, de rábukkanhat olyasmire, amit a nem hivatalos oldalak nem közölnek erről a márkáról. Látogassa meg most a hivatalos Status.hu oldalt!

Status üzletek

Mint már említettük, a Status Magyarországon egy saját üzlethálózattal rendelkezik, ahol jó minőségű márkatermékek kaphatók. Amennyiben tehát nem óhajtja igénybe venni a Status webshopok szolgáltatásait, az alábbiakban egy térképet közlünk, amely feltünteti a lakóhelye közelében található Status üzleteket.

Status katalógus

A Status katalógusok a Status márka jelentős információforrásait képezik. Áttekintést nyújtanak a termékekről, az aktuális árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Mivel azonban az interneten már szinte minden megtalálható, egyre kevesebb lesz a katalógus. Status katalógusokból is kevesebb van, mint régebben, elvégre egyszerűbb meglátogatni a Status webáruházakat, és otthonunk kényelméből összehasonlítani az egyes viszonteladók árait. Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket kínálnak, ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Status webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk., ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Status webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk.

Ha mégis szeretne megtekinteni egy régebbi vagy aktuális Status katalógust, ezt is megteheti a böngésző segítségével; ezúttal egy űrlapot közlünk a katalógusok kikereséséhez. Például írja a böngészőbe a „Status katalógus 2017” szöveget, és kattintson a „Katalógus keresése” lehetőségre. Ismét megjelennek a keresési eredmények, és tetszés szerint válogathat köztük.

Status Budapest

A Status képviselete Budapesten – Magyarország legnagyobb városában – impozáns. Ebben a városban található a márka legtöbb viszonteladója és üzlete. Ha kíváncsi az összes üzletre, vagy bármilyen, a Status Budapesttel kapcsolatos információra, látogassa meg a Status Budapest oldalt.

Status Debrecen

Status márkát keres Debrecenben? Ebben a városban is sok Status üzlet van, így nem kell aggódnia, hogy Debrecenben nem találja meg a márkát – ez semmiképpen sem fordulhat elő. Ha azonban egy debreceni Status üzlettel kapcsolatos információra van szüksége, vagy szeretne többet megtudni a márka képviseltéről Debrecenben, látogassa meg a Status Debrecen oldalt.

Status nyitvatartási idő

Ha egy Status üzletbe készül, de nem tudja pontosan, mikor van nyitva, az üzletnek otthont adó áruház weboldalán könnyen megtalálja a nyitvatartási időt. Ha a Status üzlet nem egy bevásárlóközpontban vagy áruházban van, írja be a böngészőbe a termék nevét és az üzlet címét. A legtöbb viszonteladó ma már saját weboldallal rendelkezik, így a keresett információ könnyen megtalálható. Előfordulhat, hogy a weboldalon ráakad egy webshopra is, így a Status termékeket mindjárt meg is rendelheti számítógépen vagy telefonon. Ezzel sok időt takaríthat meg a Status nyitvatartási idejének keresése és az üzlet meglátogatása helyett. Gyors és hatékony. És gyakran sokkal olcsóbb is, mint a boltban.

A legtöbb üzlet nyitvatartási ideje 9:00 és 21:00 között van, és az üzletek a hét minden napján nyitva vannak. Ez alól kivételt képeznek a nagy bevásárlóközpontoktól távol fekvő kis Status üzletek, ahol a nyitvatartási idő rövidebb lehet, mint a bevásárlóközpontokban. Ha tehát módjában áll egy bevásárlóközpontban vásárolni, nehezen történhet meg, hogy zárva találja a Status üzletet.

Status szórólap

Nem találta meg postaládájában az aktuális Status szórólapot? Lehet, hogy a Status társaság már kevesebb pénzt költ nyomtatott hirdetésekre, ehelyett a márka és a termékek online propagandáját részesíti előnyben. Szeretne rendszeresen értesülni a Status kínálatokról, újdonságokról, akciókról és kedvezményekről? Kövesse ezeket online! Iratkozzon fel hírlapunkra, vagy csatlakozzon Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkhoz, és rendszeresen tájékoztatni fogjuk a Status márkával kapcsolatos friss hírekről.

Status termék visszavitele

Status terméket vásárolt, és később kiderült, hogy nem áll jól, vagy nem a megfelelő nagyságot választotta? Vagy ajándékba vett egy Status terméket, de rosszul ítélte meg az ajándékozott személy ízlését vagy méretét? Ne aggódjon! Amennyiben az árut nem viselték vagy nem sérült meg, a törvény szerint joga van egy meghatározott időn belül visszaadni vagy kicserélni azt. A vásárlók többségének nem okoz nehézséget a Status termékek visszaadása. Vigye a kérdéses árut egy Status üzletbe a vásárlási blokkal együtt, és a Status visszafizeti a termék árát, vagy kicseréli egy másik termékre. A döntés joga az Öné. A Status áru visszavitele gyerekjáték!

Status – reklamáció

Ha hibás, vagy nem kielégítő minőségű Status terméket vásárolt, akkor az ilyen árut reklamálni kell. Ezt megteheti közvetlenül a Status üzletben, ahol a terméket vásárolta. A reklamálásnál is szüksége lesz a vásárlási blokkra. A Status termék reklamációja úgy történik, hogy a viszonteladó átveszi a reklamált árut, és legkésőbb egy hónapon belül tudatja Önnel a reklamáció eredményét.  Ha a reklamáció megalapozatlan, visszakapja a terméket javítás, vagy a termék árának visszatérítése nélkül. Ha a viszonteladó elismeri a reklamáció jogosultságát, a reklamált terméket megjavítják, esetleg kicserélik egy új termékre, vagy a viszonteladó felajánlja a termék árának visszatérítését, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

A Status termékek webshopban történő vásárlása esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett egy másikat küldenek el, vagy az árut sérülten kézbesítik. Ne hagyja ezt figyelmen kívül, és reklamáljon a Status viszonteladónál. Hibás vagy nem megfelelő áru kézbesítése esetén lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, és tisztázza a visszaküldés menetét. A Status viszonteladó köteles a saját szállítási költségeire elküldeni a helyes terméket.

Status outlet

Ha alacsonyabb árkategóriában keres Status termékeket, nem kell mindjárt egy ruhabazárba vagy egy second hand üzletbe mennie. Ideális megoldásként a Status outlet kínálkozik. A Status outlet tulajdonképpen a régebbi ruhakollekciók kiárusítása. Ezek nem eladott termékek az előző, vagy még régebbi szezonokból. A Status outlet termékei teljesen újak, sosem viseltek, amelyek az eredeti ár töredékéért kaphatók az outlet üzletekben. Ne habozzon, látogassa meg a legközelebbi Status outlet üzletet.

Status kollekció

Látta már a legújabb Status kollekciót? Az újdonságok, amelyeket a Status márka rendszeres időközökben szállít, lélegzetelállítóak. Ezt az állítást a legújabb kollekció is bizonyítja. Üde, modern, elegáns és stílusos – ezek az új Status kollekció találó jellemzői. Győződjön meg személyesen is! Tekintse meg valamennyi Status újdonságot a Status galérián.

Status öltözékek

A Status öltözékek már hosszú ideje nagyon népszerűek. Erről tanúsít az egész Magyarországot lefedő üzlethálózat is, amely minden évben nagy forgalmat bonyolít le, és az a néhány Status webáruház, ahol a márkát kedvező áron lehet megvásárolni. Ha Status öltözéket keres, látogassa meg valamelyik webáruházat, keressen egy kedvére való Status terméket, és rendelje meg azonnal, vagy vegye meg később valamelyik Status üzletben.