Quick online – webshop, üzletek, outlet

 

Quick online

A Quick online weboldal hasznos tudnivalókkal szolgál a márkáról, amelyeket mostanáig talán hiába keresett.  Megtekintheti a Quick üzletek listáját, ezek nyitvatartási idejét, sőt térképet is talál a lakóhelyéhez legközelebb eső üzletekről. Hivatalos honlapokra és megbízható webshopokra vezető linkeket is közlünk, de megtalálja itt az aktuális katalógust vagy szórólapot is. Ha fenntartásai vannak a megvásárolt Quick márkatermékkel kapcsolatban, tanáccsal szolgálunk az áru reklamációjának és visszavitelének módjáról. De további információkat is nyújtunk. Olvassa tovább.

Quick Magyarország

A Quick márka jelenléte Magyarországon magától értetődő. A Quick Magyarország egy kiterjedt üzlethálózattal rendelkezik, és a magyar városok többségében képviselve van – talán az Önében is. Az oldalon megtalálhatja az üzletek teljes listáját, a nyitvatartási időket és a térképeket.

Quick webshop

Ha modern emberként nem okoz Önnek gondot az internetes vásárlás, vagy egyszerűen csak nincs kedve a boltokat járni, bizonyára Ön is értékeli a Quick márkatermékek internetes vásárlási lehetőségét. Sok ember csak azért látogatja meg a Quick webshopokat, hogy megtekintse a kínálatot és kikeresse az egyes termékek árát, de magát a vásárlást inkább az üzletben bonyolítja le, ahol az árut a kezébe foghatja és fel tudja próbálni.

A másik csoporthoz tartozó emberek először inkább elmennek a Quick üzletbe, felpróbálják a terméket, de nem veszik meg azonnal, hanem otthonuk kényelmében kikeresik a Quick webshopokat, és a legolcsóbban vásárolnak. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, értékes tippeket kínálunk a Quick online üzletekhez. Elég, ha a beírja a böngészőbe a „Quick webshop” vagy „Quickonline áruház” kifejezést, és rákattint az „Webshop keresés” lehetőségre, és megjelenik a Quick online áruházak keresési találata. Általánosságban elmondható, hogy a legjobb eredmények legfelül vannak, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket. Biztosíthatjuk, hogy talál egy megfelelő, kiváló árakat kínáló Quick webshopot.

Ha már van némi tapasztalata a Quick márka internetes vásárlásával kapcsolatban, és ismer egy színvonalas webáruházat, ahol kapható ez a márka, írja meg nekünk; tapasztalatait nagyon szívesen megosztjuk weboldalunkon, így segítve többi, Quick webáruházat kereső látogatónknak.

Quick.hu hivatalos weboldalak

Ha még mindig nem akadt rá a Quick márkáról keresett információkra, vagy nem talál egy kedvére való Quick webshopot, ahol minőségi árut tud venni, látogassa meg a hivatalos Quick.hu weboldalt. Lehet, hogy itt sem találja meg az összes kívánt és részletes információt, de rábukkanhat olyasmire, amit a nem hivatalos oldalak nem közölnek erről a márkáról. Látogassa meg most a hivatalos Quick.hu oldalt!

Quick üzletek

Mint már említettük, a Quick Magyarországon egy saját üzlethálózattal rendelkezik, ahol jó minőségű márkatermékek kaphatók. Amennyiben tehát nem óhajtja igénybe venni a Quick webshopok szolgáltatásait, az alábbiakban egy térképet közlünk, amely feltünteti a lakóhelye közelében található Quick üzleteket.

Quick katalógus

A Quick katalógusok a Quick márka jelentős információforrásait képezik. Áttekintést nyújtanak a termékekről, az aktuális árakról, kedvezményekről vagy különleges ajánlatokról. Mivel azonban az interneten már szinte minden megtalálható, egyre kevesebb lesz a katalógus. Quick katalógusokból is kevesebb van, mint régebben, elvégre egyszerűbb meglátogatni a Quick webáruházakat, és otthonunk kényelméből összehasonlítani az egyes viszonteladók árait. Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket Ráadásul az internetes áruházak gyakran időszakos kedvezményeket kínálnak, ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Quick webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk., ezért az azonnali vásárlás lehetősége otthonról az ár szempontjából is előnyösebb lehet.  A Quick webshopokban pénzt spórolhat meg! Keresse ki az webshopokat a fenti böngésző segítségével. Nem fog csalódni bennünk.

Ha mégis szeretne megtekinteni egy régebbi vagy aktuális Quick katalógust, ezt is megteheti a böngésző segítségével; ezúttal egy űrlapot közlünk a katalógusok kikereséséhez. Például írja a böngészőbe a „Quick katalógus 2017” szöveget, és kattintson a „Katalógus keresése” lehetőségre. Ismét megjelennek a keresési eredmények, és tetszés szerint válogathat köztük.

Quick Budapest

A Quick képviselete Budapesten – Magyarország legnagyobb városában – impozáns. Ebben a városban található a márka legtöbb viszonteladója és üzlete. Ha kíváncsi az összes üzletre, vagy bármilyen, a Quick Budapesttel kapcsolatos információra, látogassa meg a Quick Budapest oldalt.

Quick Debrecen

Quick márkát keres Debrecenben? Ebben a városban is sok Quick üzlet van, így nem kell aggódnia, hogy Debrecenben nem találja meg a márkát – ez semmiképpen sem fordulhat elő. Ha azonban egy debreceni Quick üzlettel kapcsolatos információra van szüksége, vagy szeretne többet megtudni a márka képviseltéről Debrecenben, látogassa meg a Quick Debrecen oldalt.

Quick nyitvatartási idő

Ha egy Quick üzletbe készül, de nem tudja pontosan, mikor van nyitva, az üzletnek otthont adó áruház weboldalán könnyen megtalálja a nyitvatartási időt. Ha a Quick üzlet nem egy bevásárlóközpontban vagy áruházban van, írja be a böngészőbe a termék nevét és az üzlet címét. A legtöbb viszonteladó ma már saját weboldallal rendelkezik, így a keresett információ könnyen megtalálható. Előfordulhat, hogy a weboldalon ráakad egy webshopra is, így a Quick termékeket mindjárt meg is rendelheti számítógépen vagy telefonon. Ezzel sok időt takaríthat meg a Quick nyitvatartási idejének keresése és az üzlet meglátogatása helyett. Gyors és hatékony. És gyakran sokkal olcsóbb is, mint a boltban.

A legtöbb üzlet nyitvatartási ideje 9:00 és 21:00 között van, és az üzletek a hét minden napján nyitva vannak. Ez alól kivételt képeznek a nagy bevásárlóközpontoktól távol fekvő kis Quick üzletek, ahol a nyitvatartási idő rövidebb lehet, mint a bevásárlóközpontokban. Ha tehát módjában áll egy bevásárlóközpontban vásárolni, nehezen történhet meg, hogy zárva találja a Quick üzletet.

Quick szórólap

Nem találta meg postaládájában az aktuális Quick szórólapot? Lehet, hogy a Quick társaság már kevesebb pénzt költ nyomtatott hirdetésekre, ehelyett a márka és a termékek online propagandáját részesíti előnyben. Szeretne rendszeresen értesülni a Quick kínálatokról, újdonságokról, akciókról és kedvezményekről? Kövesse ezeket online! Iratkozzon fel hírlapunkra, vagy csatlakozzon Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkhoz, és rendszeresen tájékoztatni fogjuk a Quick márkával kapcsolatos friss hírekről.

Quick termék visszavitele

Quick terméket vásárolt, és később kiderült, hogy nem áll jól, vagy nem a megfelelő nagyságot választotta? Vagy ajándékba vett egy Quick terméket, de rosszul ítélte meg az ajándékozott személy ízlését vagy méretét? Ne aggódjon! Amennyiben az árut nem viselték vagy nem sérült meg, a törvény szerint joga van egy meghatározott időn belül visszaadni vagy kicserélni azt. A vásárlók többségének nem okoz nehézséget a Quick termékek visszaadása. Vigye a kérdéses árut egy Quick üzletbe a vásárlási blokkal együtt, és a Quick visszafizeti a termék árát, vagy kicseréli egy másik termékre. A döntés joga az Öné. A Quick áru visszavitele gyerekjáték!

Quick – reklamáció

Ha hibás, vagy nem kielégítő minőségű Quick terméket vásárolt, akkor az ilyen árut reklamálni kell. Ezt megteheti közvetlenül a Quick üzletben, ahol a terméket vásárolta. A reklamálásnál is szüksége lesz a vásárlási blokkra. A Quick termék reklamációja úgy történik, hogy a viszonteladó átveszi a reklamált árut, és legkésőbb egy hónapon belül tudatja Önnel a reklamáció eredményét.  Ha a reklamáció megalapozatlan, visszakapja a terméket javítás, vagy a termék árának visszatérítése nélkül. Ha a viszonteladó elismeri a reklamáció jogosultságát, a reklamált terméket megjavítják, esetleg kicserélik egy új termékre, vagy a viszonteladó felajánlja a termék árának visszatérítését, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül.

A Quick termékek webshopban történő vásárlása esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett egy másikat küldenek el, vagy az árut sérülten kézbesítik. Ne hagyja ezt figyelmen kívül, és reklamáljon a Quick viszonteladónál. Hibás vagy nem megfelelő áru kézbesítése esetén lépjen kapcsolatba a viszonteladóval, és tisztázza a visszaküldés menetét. A Quick viszonteladó köteles a saját szállítási költségeire elküldeni a helyes terméket.

Quick outlet

Ha alacsonyabb árkategóriában keres Quick termékeket, nem kell mindjárt egy ruhabazárba vagy egy second hand üzletbe mennie. Ideális megoldásként a Quick outlet kínálkozik. A Quick outlet tulajdonképpen a régebbi ruhakollekciók kiárusítása. Ezek nem eladott termékek az előző, vagy még régebbi szezonokból. A Quick outlet termékei teljesen újak, sosem viseltek, amelyek az eredeti ár töredékéért kaphatók az outlet üzletekben. Ne habozzon, látogassa meg a legközelebbi Quick outlet üzletet.

Quick kollekció

Látta már a legújabb Quick kollekciót? Az újdonságok, amelyeket a Quick márka rendszeres időközökben szállít, lélegzetelállítóak. Ezt az állítást a legújabb kollekció is bizonyítja. Üde, modern, elegáns és stílusos – ezek az új Quick kollekció találó jellemzői. Győződjön meg személyesen is! Tekintse meg valamennyi Quick újdonságot a Quick galérián.

Quick öltözékek

A Quick öltözékek már hosszú ideje nagyon népszerűek. Erről tanúsít az egész Magyarországot lefedő üzlethálózat is, amely minden évben nagy forgalmat bonyolít le, és az a néhány Quick webáruház, ahol a márkát kedvező áron lehet megvásárolni. Ha Quick öltözéket keres, látogassa meg valamelyik webáruházat, keressen egy kedvére való Quick terméket, és rendelje meg azonnal, vagy vegye meg később valamelyik Quick üzletben.